- Lokaloppgjøret er noe helt spesielt

Førstelagstrener Mike Marsh ser frem til lørdagens lokaloppgjør på Goodison Park.

- Kampene mot Everton er for meg de viktigste kampene. Everton er våre tradisjonelle rivaler, slår Marsh fast overfor Liverpoolfc.com.

- Jeg vet det bare er tre poeng, men det er et lokaloppgjør hvor stolthet står på spill. Jeg tror de tre poengene er verdt mye, mye mer i et lokaloppgjør.

- Dette er så flotte kamper. Det er kamper som har blitt spilt i toppdivisjonen i lang tid nå, og det er to veldig gode lag som møter hverandre. Ingen akter å gi ved dørene.

- Merseyside-derbyet er et spesielt lokaloppgjør. Folk har den siste tiden hevdet at vennligheten har forduftet, og kanskje har den det til en viss grad, men det er likevel et spesielt lokaloppgjør.

Simon Mignolet, Kolo Toure, Mamadou Sakho og Aly Cissokho kan få sin første smak av Merseyside-derbyet i helgen. Marsh tror kvartetten er godt forberedt på det som venter dem.

- Jeg tror ikke de trenger noen råd fra min side. Dette er rutinerte landslagsspillere, så de vil konsentrere seg om kampen og ikke begivenheten det er.

- Dette er et lokaloppgjør, og da er det vanskelig å spå utfallet. Begge lag kan vinne. Spillerne vil spille kampen, og nyte den etter beste evne.

Flere akademispillere har trent på Melwood denne uken, ettersom så mange av førstelagsspillerne har vært bortreist i forbindelse med landskamper.

- Majoriteten av akademispillerne har trent på Melwood denne uken, og de har vist seg frem. Dette var en stor mulighet for dem til å vise seg fra sin beste side. Det er fint at det blir gitt beskjeder om hvordan visse spillere gjør det på akademiet, men ikke noe er bedre enn å se det med egne øyne. Dersom spillere kommer til Melwood og trener godt foran manageren, vil det gi ham noe å tenke på.