- Lucas hjalp meg mens jeg gikk skadet

Martin Kelly avslører at Lucas Leiva var til stor hjelp og støtte mens han selv gikk skadet i 13 måneder.

Kelly pådro seg som kjent en alvorlig korsbåndskade i september 2012, og har såvidt kommet i spill igjen. Ett år tidligere var det Lucas som var offer for samme skade. Så da Kelly begynte sin rehabiliteringen var Lucas den han kunne henvende seg til for råd og støtte.

- Lucas klarte å komme tilbake. Han slet med en lårskade i etterkant av korsbåndskaden sin, og det viser hvilken tøff type han er, sier Kelly til Liverpoolfc.com.

- Han ga meg råd om hvordan jeg skulle håndtere rehabiliteringen, og hvordan jeg skulle overvinne frykten for å sette inn taklinger igjen og legge skaden bak meg. Som en erfaren spiller har han vært god å ha på den måten. Det handler til syvende og sist mye om hvordan du takler dette rent psykisk.

- I en klubb som Liverpool har du alles støtte. Både lagkameratene, den medisinske staben og andre avdelinger på Melwood hjelper deg. De har vært strålende. Det har vært fantastisk for meg å komme tilbake i den fysiske formen jeg er nå.

Kelly fryder seg over at Lucas, som har hjulpet ham aller mest, nå er tilbake på det brasilianske landslaget.

- Han gjør det veldig bra nå. Han er tilbake i Brasil-troppen, og jeg ønsker ham lykke til. Han er den typen som bare står på videre. Akkurat den type spiller du ønsker å ha i garderoben. Du ønsker virkelig å dele garderobe med Lucas, fordi du da vet at du har en som virkelig gir alt så snart han har fått på seg drakta. Akkurat som de andre spillerne, vil han alltid gi 100%.