- Luis er helt spesiell

Lucas Leiva mener at Luis Suarez var den beste spilleren i Premier League forrige sesong, og sier at lagkameraten ønsker å skyte Liverpool tilbake til Champions League.

Luis Suarz var i storform på lørdag, og banket inn sitt første hattrick på Anfield. De tre scoringene førte han opp i seks ligamål - to bak toppscorer Daniel Sturridge (8), og ett bak Sergio Aguero - men på kun fire kamper.

- Luis er et helt spesielt talent. Han var den beste spilleren i Premier League forrige sesong. Vi vet at han elsker det han gjør, og ønsker å hjelpe laget. Han fokuserer på å hjelpe laget til store ting, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

 

- Alle spillerne her ønsker å spille i Champions League. Ingen ønsker å bruke tirsdag- og onsdagskveldene til å se på kamper på TV. Luis er en av de beste fem spillerne i verden, og han ønsker å være der i de store kampene. Det er grunnen til at han er så forpliktet til laget - han ønsker å få Liverpool tilbake i Champions League.

 

- Det er det vi alle ønsker. Spillerne, støtteapparatet og supporterne. Dersom vi står sammen, spesielt i tøffe perioder, tror jeg at vi kan klare det. Det er fortsatt et stykke igjen, men vi viser hver uke at vi blir sterkere og sterkere. Vi må holde roen, fortsette arbeidet og beholde troen.

 

Samarbeidet mellom Luis Suarez og Daniel Sturridge har fått mye oppmerksomhet i pressen etter at uruuguayaneren kom tilbake etter sin suspensjon. Pundits og eksperter snakker mye om "SAS", og Lucas er en annen som er imponert.

 

- Samspillet mellom Luis og Daniel blir bedre og bedre. Forrige sesong så hadde de ikke så mange muligheter til å spille flere kamper sammen, men denne sesongen kan vi se dem score mål. Når du har to spisser i så god form, må vi bare sørge for at vi forsvarer oss bra, fordi vi vet at de vil skape sjanser og score.

 

- Det handlet om en perfekt ettermiddag, men vi var skuffet over at vi slapp inn et mål. Jeg har sett det igjen, og jeg synes ikke det var straffespark. Det var veldig strengt, men jeg slapp i det minste et gult kort.

 

På lørdag kl. 18.30 venter ligaleder Arsenal på The Emirates i London.

 

- Nå må vi bli klar og forberede oss til Arsenal-kampen. Det vil bli en stor oppgave, for de har vært i strålende form - men vi har allerede vist at vi kan spille mot hvem som helst, og drar med stor selvtillit.