- Luis har vært fantastisk

Kenny Dalglish elsker å se Luis Suarez denne sesongen, og tror det er noen engelske forsvarsspillere som gruer seg til VM. Lar seg også imponere av Flanagan.

Kenny Dalglish var manager i klubben da Luis Suarez ble hentet fra Ajax i januar 2011. Liverpool-legenden ble intervjuet i forbindelse med en boksignering av hans nye bok "My Scrapbook" på Liverpool-butikken i Liverpool One på mandag.

 

- Luis har vært fantastisk. Han er en stor entertainer og en ydmyk fyr. Han er en som virkelig er glad i å jobbe på trening, og er aldri et problem på trening. I tillegg er han fantastisk på banen. Det er en sann glede å se ham spille noen ganger. Målene han har scoret har hatt stor innflytelse på den posisjonen Liverpool har i ligaen for øyeblikket, sier han ifølge Liverpoolfc.com.

 

VM-gruppene ble trukket forrige uke, og Uruguay og England møtes i gruppe D.

 

- Jeg ville ha tenkt at da VM-trekningen ble gjort, var det noen engelske forsvarere som tenkte "åh, nei, vi må spille mot han igjen - det er ille nok med to ganger i sesongen".

 

Han er også imponert over Jon Flanagan - som er tilbake på laget. Det var Kenny sin i sin tid ga Liverpools nummer 38 sin debut.

 

- Flanno er en god spiller, som har tro på seg selv. Venstreback er kanskje ikke favorittposisjonen hans, men det er bedre enn å spille for reservene. Han har gjort det veldig bra siden han kom inn. Det var en stor avgjørelse av Brendan å bruke han på venstreback. Dersom du ser på kampen på lørdag, så spilte han venstreback, og Aly Cissokho var på benken, noe som sier deg at Flanno må gjøre det bra.

 

- Du kan ikke få spille etter hvor du er født. Du kan ikke få spille fordi du er scouser. Du får spille fordi du er god - men når du er scouser, så hjelper det når du gjør det bra. Supporterne er fantastiske med han, fordi han er en av deres egne. De kan relatere til det, og han kan relatere til dem, så lenge han konsentrerer seg og gjør det bra. Flanno er en god gutt og en god spiller. Det å ha han i og rundt troppen vil hjelpe Brendan.