- Luis spiller bedre nå

Manager Brendan Rodgers mener at Luis Suarez viser seg som en bedre spiller denne sesongen enn forrige. Han tror uruguayaneren har modnet både som spiller og person.

- Så snart overgangsvinduet stengte, så visste jeg at det ikke ville være noen sak ettersom Luis er en av de mest hardtarbeidende fotballspillerne jeg noensinne har sett, sier Rodgers til Liverpool Echo.

 

- Han har vært en fryd (å jobbe med), og det oppmuntrende for meg er at han faktisk har forbedret seg som spiller etter at han kom tilbake fra suspensjonen. Ikke bare skaper og scorer han mål - bare se på fotballkvalitetene hans. Han er mer involvert i spillet.

 

- Han finner rom, er tryggere med ballen, og hans taktiske forståelse av spillet forbedrer seg. Det flotte er at han bare er 26 år gammel og kan forbedre seg enda mer. Han kan fortsatt utvikle seg mye som fotballspiller.

 

- Det har vært et gledelig aspekt av det. Fotballintelligensen hans blir bedre, og når du kombinerer det med hans naturlige kvaliteter er det bemerkelsesverdig. Han gikk glipp av starten på sesongen, men nå er han oppe på listene med sine seks mål, og går til kampen i fantastisk form.

 

Rodgers mener Suarez vil spille sin beste fotball for de røde.

 

- Vi følte at dette er stedet hvor Luis virkelig kan vise frem sitt talent. Han ble her, og har vært fantastisk for oss. Som mange andre av våre spillere er han en som fortjener å spille på det høyeste nivået av europeisk fotball, men vi tror at han kan få det her i Liverpool.

 

Manageren mener spilleren har blitt modnere etter suspensjonen som gjorde at han mistet 10 kamper.

 

- Luis var ute lenge, og jeg er sikker på at han brukte den tiden på å reflektere og se på seg selv. Jeg tror at du alltid modnes som person. Han er far til til born nå, og ansvaret hans er ikke bare for han, men for hans kone og to barn. Jeg tror det kan hjelpe. Han modnes som fotballspiller og person, men apetiten hans for spillet er der fremdeles.