- Må bli bedre når vi ikke har ballen i laget

U21-manager Alex Inglethorpe mener at hans disipler må bli bedre når de ikke har ballen i laget, etter dagens 4-2 tap for West Bromwich.

- Det var bisarre første tjue minutter i denne kampen, hvor vi scorer og så gir dem tre mål. Det ble tatt dårlige avgjørelser i de bakre rekker. I andre halvdel av første omgang ble vi bedre og bedre, og vi kunne se et mål komme. Vi gikk til pause på 3-2, og snakket i garderoben om at dette var en kamp vi kunne vinne. Vi snakket om hvordan vi skulle klare det, ved å komme rundt på kantene i stedet for å forsøke å trenge igjennom i midten, for det var der de klarte å stoppe oss. Hadde vi fått utligningen i annen omgang, tror jeg vi ville ha vunnet kampen, sa Inglethorpe til LFC TV etter kampslutt.

- Spillerne må lære av feilene de gjorde ved baklengsmålene, for de kan ikke gjøre noe slikt på Anfield. Men de lærer, og som en del av den prosessen ønsker jeg at de skal få utfolde seg og gjøre feil av og til. Det vil skje når vi spiller på den måten vi gjør. Når vi var på vårt beste i kampen, var nivået veldig, veldig høyt. Noe av spillet vårt var strålende. Dessverre ble vi straffet for det når ting ikke fungerte. Det skjer når man møter Premier League-spillere, slik vi gjorde i første del av kampen.

Michael Ngoo og Joao Carlos Teixeira er tilbake etter mislykkede låneopphold, og fikk mye spilletid i denne matchen.

- For Michael handler det om å komme i form igjen. Han har ikke spilt særlig mye fotball, og du kunne se det. Jeg syntes Joao var strålende. Defensivt må han kanskje lære seg å jobbe hardere med deler av sitt spill. Men med ballen i beina i og rundt straffefeltet var han kanskje vår største trussel.

- I andre omgang hadde Adam Morgan et par sjanser, men deres keeper gjorde det veldig bra. Vi spilte oss frem til sjanser. Bryter vi banen ned i tre deler, var vi ok på den siste tredjedelen, strålende på den midterste, mens vi må bli mer resolutte i forsvar.

- West Bromwich ble tvunget til å forsvare seg godt. De fikk folk bak ballen, og satset på å kontre mot oss. Og med Vydra på topp, jeg tror han var toppscorer i Championship forrige sesong, ville de alltid være en trussel. Det var fint for Rafa Paez og unge Lloyd Jones å få bryne seg på en slik spiller med hurtighet. Det er den type kvalitet de vil møte fremover.

Tapet var bare sesongens andre for Liverpool U21, og Inglethorpe er fornøyd med sesongstarten.

- Vi spiller med tanke på ulike ting. Du kan ikke miste bakkekontakten fordi om du vinner, og i dag studerer vi prestasjonen, og jeg synes vi var gode når vi hadde ballen i laget. Når vi ikke hadde ballen i laget var vi ikke like gode. Men vi vil lære av det.

Neste kamp for U21 er borte mot Middlesbrough om drøye to uker.

- Før det har vi ting vi skal jobbe med. Vi ønsker å bli bedre hver dag. Jeg har en flott gruppe å jobbe med, og jeg vet de vil klare det.