- Må ta en kamp av gangen

Kolo Toure synes det er viktig med en god sesongstart, men den vil bety lite om de røde ikke klarer å følge opp mot Swansea.

- En flott start er meget viktig, men det er bedre å ta en kamp av gangen, uttaler Kolo Toure til Liverpoolfc.com.

- Vi har spilt hver kamp som en cupfinale. Vi ønsker å vinne kamper. Når vi går ut på banen, spiller det ingen rolle hvor vi skal spille eller hvem vi skal møte. Vi vil gi 100 prosent og forsøke å vinne.

- Det vi har gjort hittil er historie nå. Vi har vunnet tre kamper, men vi er ferdig med dem. Det er det neste steget som er det viktigste, og det blir Swansea. Vi skal gjøre alt for å forsøke å vinne denne kampen.

- Lagånden er stor. Alle jobber meget hardt, gir 100 prosent. Manageren gjør en flott jobb. Vi er meget fornøyd. Vi håper at vi kan fortsette slik og jobbe hardere.

- Kampen mot Swansea blir viktig. Det kommer til å bli vanskelig. De har et godt lag. I Premier League finnes ingen lette kamper. Hver kamp er meget, meget vanskelig, spesielt den vi har foran oss.

- Vi reiser til Swansea med stor selvtillit på grunn den posisjonen vi befinner oss vi. Vi vet at vi må ha fokus fordi det kommer til å bli en meget vanskelig kamp.

- Hvert lag vi kommer til å møte vil se på oss og se at vi gjør det bra. Vi kommer til å få flere vanskelige kamper av den grunn. Vi må derfor være sterkere og ha mer troen.