- Må vise form fra sesongstart

Jamie Carragher mener Liverpool må vise tilsvarende form som i andre halvdel av sesongen allerede fra sesongstart dersom laget skal være med å kjempe høyere på tabellen i 2013/14.

Jamie Carragher forlater Liverpool etter denne sesongen, men 35-åringen er opptatt at Liverpool skal få en bedre plassering i ligaen neste sesong. Da er det viktig å vise god form helt fra ligaåpningen. Siden tapet mot Manchester United i januar står Liverpool med fin form - seks seirer, seks uavgjorte og to tap i Premier League.

- Se på sesongen. I starten var det vanskelig på grunn av transfersituasjonen. I en lang periode frem til januar hadde vi unge spillere på laget, og det var ikke enkelt for dem, sier Jamie Carragher til Daily Mirror.

- I andre halvdel av sesongen har vi hatt litt mer erfaring i laget, og dere kan trolig se det på resultatene.

- Vi er inne i en brukbar periode. Vi har bare tapt to ligakamper siden vi ble slått av Manchester United i januar. Det er en rekke vi ønsker å fortsette på inn i neste sesong. Det er en rekke med kamper de må holde gående helt fra starten av denne gang.

Jamie Carragher vet at det vil ta tid å skape et topplag under Brendan Rodgers.
- Manageren implementerer sine ideer mye mer, og dere kan se meget positive signaler. Manageren foretok noen signeringer i januar, og det ga oss et løft. Dere kan se på resultatene at det har vært positivt, men vi må ta det med inn i neste sesong.

- Vi hadde noen vanskelige kamper på begynnelsen av sesongen, men du må møte alle lagene to ganger på et tidspunkt. Du må håndtere det. Det er oppgaven for dette laget.

- Det handler om å komme sammen som lag og vinne kamper. Enten du holder buret rent mange ganger eller score mange mål, handler det om å ta tre poeng jevnlig.