- Målsetting om å ta igjen Everton

Lucas Leiva sier at målsettingen for resten av denne sesongen er å havne foran Everton på tabellen. Da må de røde vinne derbyet på søndag.

Liverpool ligger på plassen bak Everton på Premier League-tabellen. Avstanden opp til de blå er på fem poeng.

- Vi har fortsatt en mulighet til å ta igjen Everton, og det er vår målsetting, sier Lucas Leiva ifølge Liverpoolfc.com.

- Vi vet at vi må vinne dersom vi skal ende en plass høyere enn der vi ligger nå. Det er alltid spesielt å spille i Merseyside-derbyer. Stemningen på Anfield er fantastisk. Dette er en type kamp som du virkelig ser frem til å spille.

- Vi kommer til å ta fatt på derbyet med stor selvtillit. Forhåpentligvis kan vi få en ny seier og forsøke å avslutte sesongen på en god måte.

- Det har vært en vanskelig sesong for oss, men vi må holde det gående. Vi har fortsatt tre kamper igjen og muligheten til å ta ytterligere ni poeng.

Liverpool må klare seg uten Luis Suarez resten av sesongen, men kampen mot Newcastle viste at de røde har andre spillere som kan tegne seg på scoringslista.

- Uten ham mister vi selvsagt mye kvalitet. Vi savner ham mye, men den opptredenen viste at vi har andre gode spillere som kan score mål og vinne kamper for oss.
 
- Daniel (Sturridge) har spilt meget bra. I andre omgang mot Chelsea og igjen mot Newcastle viste han at han kan gjøre den jobben.

- Det var viktig at målene også kom fra andre spillere. Vi kan ikke bare stole på Daniel. Ansvaret ligger hos oss alle.

- Jordan (Henderson) har jobbet så hardt og fortjente scoringene sine. Ettersom Newcastle er den store rivalen til Sunderland, var han meget fornøyd.
 
- Coutinho spilte i en annen posisjon som nummer 10. Han viste hva han kan. Han elsker å spille den siste pasningen.

- Jeg snakker mye med Fabio (Borini) fordi jeg vet hvordan det er å gå skadet lenge. Det har vært en vanskelig første sesong for ham her. Han har vært uheldig.

- Men nå er han tilbake, og det er meget viktig for oss. Det er en bonus å score, og vi var meget glade på hans vegne.

- Som lag var vi gode fra keeper og helt frem til spissen. Vi holdt buret rent og scoret seks mål. Nå må vi holde det gående.