- Målsettingen er Champions League

Brendan Rodgers påpeker at hovedmålsettingen er en Champions League-plass. Laget har en god sjanse til å klare det, men det blir en vanskelig utfordring.

 - Vårt hovedmål er fremgang fra forrige sesong. Vi endte på 7.plass i ligaen. Vi ønsker å komme oss fremover, sa Brendan Rodgers til pressen i går ifølge Liverpoolfc.com.

- Målet vil bestandig være Champions League for Liverpool. Det skal man ikke legge skjul på. Det vil alltid være tilfelle. Jeg mener vi har en god sjanse til å klare det.

- Utfordringen er meget vanskelig. Noen av lagene som allerede lå foran oss har brukt mye penger i sommer igjen.

- Utfordringen er fortsatt der. Det er en meget vanskelig utfordring, men vi må ikke være skremt av den. Vi ser der ikke som en trussel, men det er en mulighet for oss.

- Vi ser denne sesongen som en stor mulighet til forhåpentligvis å ta oss fremover. Jeg er evig optimist. Vi kommer hele tiden til å kjempe. Det er det Liverpool FC handler om. Vi aksepterer aldri å være nest best.

- Utfordringen er å komme inn på en Champions League-plass, men ikke bare være der, men å forsøke å kjempe og komme så høyt som mulig. Det må være hovedmålsettingen, å bli blant topp fire.