- Meget godt samarbeid

Brendan Rodgers er godt fornøyd med samarbeidet mellom Daniel Sturridge og Luis Suarez. I Sturridge har motstanderen enda en spiller å bekymre seg for.

Daniel Sturridge scoret sitt tredje mål på like mange kamper i 5-0-seieren mot Norwich. Spissen ble den første spilleren siden Ray Kennedy i 1974 til å score i sine tre første Liverpool-kamper, og bare den syvende i klubbens historie til å klare det mesterstykket.

Luis Suarez scoret sitt 20. mål for sesongen etter at Sturridge hadde hoppet over ballen på et fremspill fra Lucas Leiva.
 
- Jeg synes de samarbeidet meget, meget bra, uttalte Brendan Rodgers om Luis Suarez og Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Luis gjorde det han har gjort for oss hele sesongen. Han gir 100 prosent i hver kamp. De er begge spillere som ikke bare er statiske. Daniel har hurtighet og styrke, men han er også klok. Det var viktig for oss i dag. Det gir motstanderen en annen spiller å bekymre seg for.

- Suarez har vært utrolig for oss denne sesongen, og han har hatt noen unge spillere sammen med seg helt fremme, men nå har vi en anerkjent målscorer ved siden av ham.

- Hvis dere ser på bevegelsene til de to spillerne: Den andre scoringen var et vidunderlig eksempel på hvordan spillere kan samarbeide. Det var godt lest av Daniel å se løpet fra Luis (ved Suarez’ mål).

- Jeg har sett det på trening. Deres kombinasjoner har vært meget gode.