- Min beste kamp for LFC

Philippe Coutinho synes han spilte sin beste kamp for Liverpool i 6-0-seieren mot Newcastle. Han håper å bli enda bedre og bidra med flere målgivende pasninger i fremtiden.

Liverpool vant hele 6-0 borte mot Newcastle forrige helg. Philippe Coutinho skapte Liverpools andre mål på St. James' Park, før han la den siste pasningen til Daniel Sturridges første scoring i oppgjøret.

- Jeg mener kampen var meget viktig. Alle spillerne spilte bra og vi fikk et meget viktig resultat. Jeg synes prestasjonene mine har blitt bedre. Jeg synes det var min beste kamp her. Jeg håper at jeg kan fortsette å bli bedre, uttaler Philippe Coutinho til Liverpoolfc.com.

Coutinho har funnet seg raskt til rette i Liverpool. Brasilianeren står med to scoringer og fire målgivende på ti kamper.

- Jeg liker å stå for målgivende. Når du spiller i angrep, ønsker du å skape sjanser, enten for deg selv eller lagkameratene, og score mål. Jeg håper å hjelpe laget på den måten.

Coutinho synes jobben hans blir enklere når han får spille sammen med en så bevegelig spiller som Daniel Sturridge.

- Han er en fremragende og veldig intelligent spiller. Jeg er meget fornøyd med å spille sammen med ham. Luis og Sturridge beveger seg mye. Det gjør det enklere for spilleren med ballen. Vi kan spille den inn i de ledige rommene, og jeg tror det gjør det enklere for spilleren som spiller bak dem.

- Jeg kan lære mye av å spille med de store spillere som er i Liverpool. Jeg håper å lære mer hver dag for å bli enda bedre.

Coutinho takker landsmannen Lucas Leiva for støtten.
- Jeg setter pris på hans ord. Jeg håper at jeg kan bli enda bedre ved å lære av ham - han er en meget erfaren spiller - og også av mine lagkamerater.