- Mine beste 15 år

Steven Gerrard har spilt på førstelaget til Liverpool siden 1998. Han ville ikke byttet det med noe, men fokuserer nå på å ta en sesong av gangen.

- Jeg ville ikke ha byttet de 15 siste årene med noe, understreker Liverpools kaptein overfor Liverpoolfc.com. – Det har vært de 15 beste årene av mitt liv.

- Jeg ble påminnet om at denne datoen nærmet seg for et par dager siden. Det gjorde at jeg følte meg virkelig stolt, men også veldig gammel.

- Drømmen da var å spille så mange kamper som mulig. Etter hvert som årene går, da glemmer du tiden og å ha det gøy og prøver å få mest mulig ut av din karriere.

- Når en ser tilbake til bildene fra min debut var jeg bare en guttunge som ikke var klar for fotball på det nivået. Nå er jeg fysisk utviklet, slik du blir ved å vokse og trene hardt, det er forskjellen når jeg ser tilbake.

- Jeg tar en sesong av gangen nå. Jeg er veldig fokusert på som kommer til å skje denne sesongen – vi har sørget for å være i en virkelig god posisjon.

- Jeg tenker ikke på hva som kommer til å skje om tre, fire eller fem år. Fokuset er på å prøve å ta tre poeng mot Hull, det er hvor kort jeg tenker fremover og hvordan jeg planlegger mine uker.