- Mirallas burde vært utvist

Brendan Rodgers var ikke spesielt fornøyd med at dommer Phil Dowd bare ga Kevin Mirallas gult kort for en horribel takling på Luis Suarez en drøy halvtime ut i dagens Merseyside-derby.

- Jeg mener at Mirallas burde ha vært utvist, sa Rodgers til pressen etter et vanvittig lokaloppgjør som endte med poengdeling 3-3.

- Det var en veldig, veldig stygg takling, og det ville ha vært interessant å se hva som ville ha skjedd dersom Suarez hadde gått inn i en takling på den måten, la han til.

- Mirallas var ikke i nærheten av ballen, og traff Suarez på kneet. Luis slet virkelig med å komme til hektene igjen de neste 10-15 minuttene. Det var en karrieretruende takling, og burde definitivt ha vært rødt kort.

Sett bort i fra denne stygge hendelsen mente Rodgers at publikum hadde vært vitne til en fantastisk kamp.

- Det var en fantastisk kamp. Jeg har vært involvert i noen slike nå, og de får nesten hjertet ditt til å stoppe.

- Vi viste igjen at vi evnet å kjempe og komme tilbake. Goodison er selvsagt et vanskelig sted å komme til. Everton har ikke tapt her dette kalenderåret.

- Vi burde ha gått opp i ledelsen 3-1, og det ville trolig ha avgjort kampen. Men så fikk vi en periode der vi ikke klarte å holde på ballen, og de fikk utligningen sin. Vi er skuffet over forsvarsspillet vårt på corneren. Vi må være sterkere enn det der på defensive dødballer.

Se Brendan Rodgers sitt intervju med BBC etter kampen ved å trykke på denne linken.

Se Roberto Martinez sitt intervju med BBC etter kampen ved å trykke på denne linken.