- Mkhitaryan avhenger ikke av Suárez-salg

Liverpool girer nå opp tempoet for å sikre seg Henrikh Mkhitaryan. Både The Telegraph og The Guardian tror 24-åringen blir Liverpools neste storkjøp.

Og det til tross for at verken Luis Suárez eller Andy Carroll sin fremtid er spikret.

Anfield-klubben er mer og mer optimistiske når det gjelder en overgang for armeneren, skriver den anerkjente The Guardian-journalisten Andy Hunter.

Chris Bascombe fra The Telegraph fastslår at det ikke må et eventuelt Suárez-salg til for at Liverpool kjøper Mkhitaryan, slik Liverpool Echo hevdet.

I stedet håper klubben at et Mkhitaryan-kjøp vil sørge for at Suárez vil fortsette karrieren på Merseyside, selv om det er et tynt håp etter uttalelsene uruguayaneren har kommet med om sin Real Madrid-drøm.

Brendan Rodgers fortalte tidligere denne uka at han ønsker å hente inn 20 flere scoringer til neste sesong, og at planen med overgangsvinduet er å skape en konkurransekraftig bredde i spillerstallen.

Torsdag ble angriper Iago Aspas bekreftet som Liverpool-spiller, og nå skal Mkhitaryan være Rodgers’ store sommerønske på lagets offensive midtbaneplass.

Shakhtar Donetsk sa forrige helg at det ikke hadde vært noen form for kontakt mellom partene, men Hunter hevder nå at Liverpool har kommet med en forespørsel for spilleren som scoret hele 25 ligamål i fjorårssesongen.

Ukrainerne har allerede gått med på å selge en av sine viktigste spillere denne sommeren, da midtbanegeneral Fernandinho dro til Manchester City for £34 millioner.

De har samtidig kjøpt to nye spillere for til sammen £18 millioner, noe en regner med skal dempe fallhøyden etter Fernandinho- og et eventuelt Mkhitaryan-salg.