- Modig som lånte ut Reina

Jamie Carragher mener at Brendan Rodgers var modig som lånte ut Pepe Reina til Napoli.

- Dette var en modig avgjørelse av manageren, som jeg egentlig beundrer, siteres Carragher av Liverpool Echo.

- Pepe har vært en del av inventaret i klubben i lang tid, men manageren kom inn og mente at dette var en posisjon hvor laget kunne styrkes. Han mente han kunne kjøpe noen som var bedre, og det har han allerede gjort, fortsetter den tidligere visekapteinen.

- Mignolet har vært en toppkeeper for Sunderland de siste årene. Han er stor, og etter å ha snakket med noen av spillerne forstår jeg at han har imponert så langt. Under skyteøvelser er han som et monster i målet.

- Å spille for Liverpool vil være litt annerledes enn å spille for Sunderland. Han vil trolig få mindre å gjøre, må konsentrere seg mer og får mer press på seg. Det vil være ting han har sluppet å håndtere tidligere, men han har alt som kreves for å klare det.

Carragher mener også at det var et smart trekke å hente Kolo Toure til Anfield.

- Jeg har hatt et par samtaler med Kolo, og han er en av de hyggeligste personene du kan møte. Han har en flott personlighet, og stor entusiasme for spillet. Han har også mye rutine fra store klubber hvor han har vunnet trofeer. Under Steven Gerrards testimonial giret han alle opp i garderoben. Han kostet ikke en penny, og er en flott tilvekst.

Selv er Carragher nå i ferd med å venne seg til sin nye rolle som TV-ekspert.

- Jeg har ikke savnet det å spille ennå, men jeg kommer sikkert til å gjøre det når spillerne løper ut på banen mot Stoke på lørdag.

- Men jeg har hatt min tid på banen, og vet at det var riktig av meg å legge fotballen på hylla nå. Jeg er heldig som har fått en ny flott jobb. Jeg er glad jeg har noe å fokusere på, slik at jeg slipper å tenke så mye tilbake. Jeg er spent på alle kampene jeg skal dekke.