- Moses er en spennende spiller

Jordan Henderson sier seg fornøyd med Liverpools transferaktivitet i sommer, og karakteriserer sin nye lagkamerat, Victor Moses, som en spennende spiller.

Innlånte Moses har fortsatt ikke trent med sine nye lagkamerater på Melwood, grunnet landslagsoppdrag med Nigeria. Henderson har imidlertid spilt sammen med Moses på ungdomslandslagene til England, og kjenner vingen godt.

- Jeg har spilt sammen med Victor tidligere, og han er et fantastisk talent. Han vil komme hit og bidra på laget akkurat som de andre nye spillerne, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Han er en strålende tilvekst til troppen, og jeg ser virkelig frem til å møte ham. Han er et stort talent. Han er sterk, god med ballen, kan bruke begge beina, og er god til både å skjære innover i banen og gå på utsiden av sin oppasser.

- Victor er en rask spiller, og han score mål også. Jeg tror han vil passe perfekt inn på vårt lag. Forhåpentligvis vil han gjøre det veldig bra her.

Henderson trente ellers sammen med midtstopperne Tiago Ilori og Mamadou Sakho for første gang i går. Midtbanespilleren er fornøyd med det han så av duoen.

- Jeg mener dette er fantastiske kjøp. Jeg synes vi har hentet inn kvalitetsspillere. De vil gi oss et løft igjen, så forhåpentligvis fortsetter vi å gjøre det bra denne sesongen. Forhåpentligvis får vi en veldig god sesong totalt sett.

- De hadde sin første skikkelige treningsøkt her i går, og de var fantastiske. Jeg er sikker på at alle vil bidra til at de føler seg veldig velkomne, og at de vil finne seg raskt til rette. De er strålende tilvekster for oss.