- Mye å forbedre

Jordan Henderson synes at Liverpool har en del å forbedre, blant annet må bli bedre til å holde på ballen og kontrollere kampene.

Jordan Henderson er godt fornøyd tre poeng mot Crystal Palace
- Det var til tider bra, spesielt i 1.omgang, uttaler Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Fremover var vi fremragende. Spissene og angriperne var strålende – de viste teft og scoret mål. Noe av det de gjorde var fantastisk. Vi ser det på trening hver dag, så det er ikke noe nytt for oss.

- Forhåpentligvis kan de fortsette slik og vi fortsette å gjøre jobben med å forsyne dem og holde buret rent. Jeg synes forsvaret var strålende igjen i dag.

- Det er fortsatt mye å forbedre, men samtidig er det stor selvtillit i laget.

- Vi kan bli bedre til å kontrollere kampene og holde på ballen. Det er det vi er ute etter å forbedre, men vi fikk tre poeng. Til syvende og sist får vi noen resultater, og det er det viktigste.

- Vi er ute etter å forbedre prestasjonene, vi skal gjøre det på trening, jobbe hardt og forsøke å kontrollere ballinnehavet. Forhåpentligvis kan vi klare det og bli enda bedre.

- Vi må bare holde det gående og gjøre det vi har gjort. Vi må sørge for at vi får gode resultater og forsøke å forbedre prestasjonene.

- Vi må jobbe hardt på trening og jobbe med det vi kanskje ikke var så gode på i dag og tidligere. Vi ser frem til neste kamp om et par uker.

Jordan Henderson spilte sentralt på midtbanen mot Crystal Palace. Brendan Rodgers trakk frem spillerens allsidighet og stabilitet på pressekonferansen torsdag.

- Det betyr mye, uttaler Jordan Henderson.

- Etter at manageren kom til klubben, har han hjulpet meg mye med ulike deler av spillet mitt som jeg trenger å forbedre, og det er jeg takknemlig for.

- Jeg må tilbakebetale det, jobbe hardt og fortsette å bli bedre. Jeg trives med å spille fotball. Jeg elsker hvert minutt. Forhåpentligvis kan jeg fortsette å jobbe hardt på trening og fortsette å spille.

Liverpool gikk til topps på tabellen etter seieren mot Crystal Palace. Arsenal møter West Bromwich senere i dag.

- Det er mange gode lag. Dere har sett noe overraskende resultater allerede, og det vil trolig komme flere. Forhåpentligvis kan vi bli mer stabile i våre prestasjoner og resultater og bare kjempe på helt frem til sesongslutt.