- Mye jeg er fornøyd med

Brendan Rodgers glad for seier mot West Ham. Skapte langt flere sjanser enn i fjor. Spillerne jobbet utrettelig. Laget scorer mål nå. Slike kamper var vanskelige i fjor. Andre resultater gikk de rødes vei. Opp på 2.plass.

- Jeg er glad for seieren. Det var mye ved opptreden som jeg er meget fornøyd med, sa Brendan Rodgers ifølge Liverpoolfc.com etter kampen.

- Hvis dere ser på tilsvarende kamp i fjor, skapte vi ikke mange sjanser. Men i dag hadde vi 32 forsøk. Vi kunne lett hatt dobbelt så mange som de fire målene.

- Jeg synes spillerne jobbet skjorta av seg fra første fløytesignal. Da vi lapp inn selvmålet, responderte vi briljant.

- Vi tok kontroll i kampen. Vi måtte forsvare oss mot langballer inn i feltet. Men teknisk sto vi på og det gjorde at vi klarte oss.

- Vi er ikke perfekte. Vi er fortsatt et lag i utvikling. De var selvsagt uheldig at vi slapp inn et mål, men jeg er mer fokusert på det positive. Vi scorer mål. Når vi kom hit, var det et stort problem.

- Vi ønsker hele tiden å forbedre oss, men det var en meget godseier for oss i dag mot et sterkt og oppofrende lag.

Liverpool gikk opp på 2.plass etter uavgjort for Manchester City mot Southampton og tap for Chelsea mot Stoke. Utlånte Oussama Assaidi scoret vinnermålet for Stoke på overtid.

- Vi skal bare holde det gående og ta en kamp av kampen. Vi har vanskelige kamper fremover, men det ville hele tiden bli vanskelig fra første kamp av.

- Vi skal bare ta fatt på nest utfordring. Dette var vanskelige kamper for oss i fjor. Man må gi respekt til spillerne fordi de faktisk får det til å se rett frem ut.

- I dag var det en god dag for oss. Andre resultater var bra, og det er da du må utnytte dem, og det gjorde vi. Jeg vil gi supporterne honnør også fordi de spiller en stor rolle i ønske om å score mål. Des oppmuntring var bra for oss.