- Mye respekt for Arsenal

Brendan Rodgers har mye respekt for Arsenal, og er overrasket over at Real Madrid solgte Mesut Özil. Fornøyd med Liverpools ligastart, men ser rom for forbedring.

Arsenal startet ligasesongen med 3-1 tap hjemme mot Aston Villa, men har siden vunnet sju og spilt en uavgjort. Det gjør at de topper Premier League - to poeng foran Chelsea og Liverpool.

 

- Arsenal er et stlrående lag, som har startet sesongen veldig bra. De kan score mål, og har noen toppspillere. Özil er en fantastisk spiller. Jeg så han da han var unggutt, og det var overraskende at Real Madrid solgte han. Han har et talent, er begavet, har en fantastisk touch og bra fart. Han kan både skape og score mål, sa Rodgers på pressekonferansen i dag.

 

- Arsene er en manager jeg respekterer. Da han kom til ligaen for mer enn 15 år siden forandret han trenerkulturen. Han kom inn med sine idéer og metoder. Han arvet en strålende tropp, men over tid fikk han inn sine spillere og forandret klubbens identitet.

 

- Arsenal Football Club er veldig mye Arsene Wenger på alle måter, både på og utenfor banen. Han er en mann som har vært strålende for britisk fotball, og en fyr som allerede har vunnet ligaen og andre troféer. Han har kjempet de siste årene for å vinne troféer, og jeg er sikker på at han vil se på i år som en mulighet.

 

Kampen mellom Arsenal og Liverpool sparkes i gang kl. 18.30 på lørdag. Rodgers sier at spillerne hans ikke tar av etter en god ligastart.

 

- Vi er bra for øyeblikket. Vi har startet sesongen slik vi ønsket. Jeg mener vi kan bli bedre, og kan forbedre oss. Vi har flere unge spillere som fremdeles utvikler seg og blir bedre. Det gjelder også de to vi har på topp som alle snakker om. Daniel Sturridge er 24 og forbedrer seg hele tiden. Med Luis Suarez snakker alle om målene og arbeidskapasiteten hans, men jeg har sett en forbedring i spillet og modenheten hans i år, så det er bra for oss.

 

- Vi vil ikke ta av. Vi må holde på konsentrasjonen og fortsette med hardt arbeid på treningsfeltet.