- Nesten 100 prosent

Etter et år med alvorlige skader kom Lucas Leiva tilbake i 2012/13 og spilte 31 kamper for Liverpool i alle turneringer. Nå føler midtbanespilleren at han er nesten 100 prosent.

- Jeg tror ikke jeg er langt unna. Jeg har fått en hel pre-season med mye selvtillit. Jeg ser virkelig frem til denne sesongen, uttaler Lucas Leiva til Liverpoolfc.com.

- Jeg har lagt alle problemene jeg hadde i fjor med kne og lår bak meg. Jeg føler meg 100 prosent nå. Jeg jobber fortsatt med kondisjonen, akkurat som alle andre, men jeg føler meg definitivt bedre enn i fjor.

- Det er en stor mulighet til å komme opp på samme prestasjonsnivå som jeg hadde før skadene. Jeg ser fremover og jobber meget hardt.

- Det viktigste er at selvtilliten er meget stor for tiden. Jeg tror dette er en mulighet for meg til å gjenta sesongen jeg hadde før skadene.

- Jeg visste det kom til å bli vanskelig. Det er ikke lett å komme tilbake etter to alvorlige skader. Men jeg har sett mange spillere ha alvorlige skader og kommet tilbake. Jeg har ingen grunn til å frykte for det.

- Jeg føler meg meget skarp nå og har tro på at det kommer til å bli en nøkkelsesong for meg. Jeg har jobbet meget hardt i løpet av sommeren for å forberede meg og min kropp for å få en god start.