- Nøkkelen er en god sesongstart

Daniel Sturridge har tittelerfaring fra tiden i Chelsea. Spissen vet hvor viktig det er å følge opp med en ny seier mot Aston Villa etter tre poeng i ligaåpningen.

Daniel Sturridge var en del av Chelsea-laget som tok seier i liga og cup i 2009/10.  London-klubben vant de seks første kampene den sesongen.

 - Jeg tror vi vant de første fem eller seks kampene den sesongen jeg var i Chelsea. Vi tapte ikke mange kamper den sesongen, sier Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com.

- Det er viktig å prøve å ikke tape kamper – hvis vi kan forsøke å få en uavgjort nå og da, og så vinne en kamp nå og da når vi ser ut til å få uavgjort.  

- I de kampene du har ryggen mot veggen, men står på og kjemper og får en seier eller ett poeng, er de som teller mot slutten av sesongen.

- Det er bra å få en god start hvis man kan, og så komme seg forbi jul, det er da man trer inn i sluttfasen av sesongen. Det er bra å legge grunnlaget i begynnelsen.

Liverpool åpnet sesongen med seier mot Stoke.
- Den første kampen var meget viktig for oss. Det er en spesiell følelse å få en god start etter arbeidet som er lagt ned i pre-season og komme til kampen med riktig mentalitet.

- Hvis vi taper den første kampen, går noe av lufta ut av ballongen. Alle blir nedbrutt. Fansen og spillerne blir misfornøyde når de forlater stadion. Det er alltid bra å få en god start og ha med selvtillit til neste kamp.

Lørdag venter Aston Villa borte.
- Vi må heve oss etter presset uansett hvilken situasjon vi befinner oss i, enten vi spiller mot en toppklubb eller en klubb i bunnen av tabellen. Vi må omfavne presset.

- Det er press i hver kamp vi spiller uavhengig av motstanderen. Det vil alltid være press fordi ingen kamp er enkel. Du må gå inn i kampen med den riktige mentaliteten.

- Jeg tror ikke press for å vinne kamper er en bør på våre skuldre fordi vi forsøker å vinne hver kamp. Det spiller ingen rolle hvem vi møter. Vi ønsker å vinne.

Sturridge vet at Aston Villa kommer til å yte god motstand.
- De har et godt lag. De har gode individualister. Det kommer ikke til å bli lett for oss. Vi vant der forrige sesong, men det er en ny sesong nå. De har noe å bevise, og vi har noe å bevise. Det kommer til å bli en meget god kamp for alle som skal se på.

- Jeg går til kampen med en positiv innstilling, akkurat som alle spillerne her, og vi skal ut for å gjøre våt beste.