- Nyttig erfaring for fremtiden

Jordan Rossiter og Brad Smith har fått nyttig erfaring for fremtiden ved å være med førstelaget. Brad Smith debuterte mot Chelsea. Også Jack Dunn har trent med førstelaget.

19-åringe Brad Smith debuterte for Liverpools førstelag i 1-2-tapet mot Chelsea. Venstrebacken var også på benken i møtet med Manchester City. 16-årige Jordan Rossiter har hatt en flott utvikling på Liverpools ungdomsakademi og satt på benken i London. Det har gitt duoen nyttig erfaring for fremtiden. Midtbanespiller Jack Dunn har også trent med førstelaget på Melwood den seneste tiden.

 - De er bare unggutter, spesielt unge Jordan. Han er en ung spiller som ble heltidsspiller i klubben først denne sesongen, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.com.

- Han har spilt regelmessig for U21-laget og gjort det meget godt. Han er en tøff gutt som har et flott tankesett. Dette har forberedt dem stort på fremtiden – det å være med på en storkamp og kjenne hvordan det føles.

- Forhåpentligvis kan han han vise fremgang og utvikle seg i løpet av de kommende årene. Kampen vil være en pekepinn for ham for dit han ønsker å komme.

- Unge Brad er en sideback som har vært ute en stund. Det han har, og det var grunnen til at han ble satt innpå i går, er kapasiteten fysisk til å håndtere dette nivået.

- Når det gjelder hurtighet, er han rask. Han er sterk og kraftfull. Det er en slik spillertype du trenger på dette nivået.

- For begge har det vært en flott mulighet. De har vært her og trent sammen med Jack Dunn, som er en annen talentfull ung spiller. De får erfaring av å være med spillergruppen.