- Ønsker å betale Liverpool tilbake

Martin Kelly håper han snart kan vise tidligere nivå etter å ha arbeidet seg tilbake fra en langvarig skade, og betale tilbake tilliten fra klubb og manager. VM-sluttspill kan også bli et mål.

Martin Kelly er tilbake i full trening og kan bli involvert når Liverpool starter sine oppvarmingskamper mot Preston i morgen.  Først og fremst er målet å komme tilbake i like god form som før han pådro seg den alvorlige leddbåndskaden, og siden lurer også en drøm om å spille for England under VM.

- Nå ved starten av sesongen må jeg konsentrere meg om å gjøre det bra for Liverpool. Jeg må vise hvorfor Brendan Rodgers ga meg en ny kontrakt. Jeg må gi noe tilbake til Brendan og Liverpool og vise hvorfor de har gitt meg tillit, sier Martin til Liverpool Echo.

- Det første målet er å bli i bedre form og komme tilbake der jeg var ved starten av forrige sesong. I fotball kan ting forandre seg fort og dersom jeg gjør det bra er jeg sikker på at Englands manager vil legge merke til det. VM er utvilsomt en gulrot, og med Roy som manager er jeg sikker på at han vil ha et øye til meg, sier forsvareren som debuterte på det engelske landslaget for et drøyt år siden mot Norge.