- Ønsker å fortsette fremgangen

Brendan Rodgers sier at man fokuserer på neste kamp og ikke på mulighetene til en topp fire plass, før møtet med Tottenham. Underskudd vil ikke påvirke transferplaner.

Med ti ligakamper igjen å spille er det 12 poeng fram til Tottenham på 3.plass og ti poeng til Chelsea på den berømte 4.plassen som gir kvalifisering til Champions League. I en slik sammenheng vil nok mange vurdere sjansene for topp fire som utenfor Liverpools rekkevidde dersom det ikke blir tre poeng mot Tottenham på Anfield til søndag.

- Vi fokuserer kun på neste kamp, som vil bli en glimrende kamp mot Tottenham, fortalte Rodgers da han ble konfrontert med mulighetene for topp fire på dagens pressekonferanse.

- Vi har spilt mange gode kamper denne sesongen, men kanskje er vi bedre som tropp nå enn vi var tidligere og vi har marginene mer med oss.

Dersom Liverpool skulle slå Tottenham vil det være første gang siden slutten av 2010/11 sesongen at man har vunnet tre ligakamper på rad.

- Vi har nå spilt 28 ligakamper, fortsatte Rodgers. – Etter 14 kamper var vi på 12.plass i ligaen, hvis du tar de neste 14 kampene ville vi ha kommet på 3.plass.

- Det går slik jeg forventet at det ville gå, hvor vi ville bli bedre etter hvert som spillerne ble vant med hvordan vi arbeider.

- Spillerne viser en herlig innstilling og de får nå sin belønning. For øyeblikket viser vi et veldig høyt nivå og vi ønsker at det skal fortsette.

- Hvis du ser på klubben hvordan den var for fire år siden og hvordan situasjonen er nå, er det noe helt annet, kommenterer Brendan Rodgers de negative regnskapstallene som har kommet denne uka. – Neste år vil vise ytterligere forbedringer

- Når det gjelder å bygge ut spillertroppen har jeg allerede fått forsikringer om at dette ikke vil få noen innflytelse. Du må gi stor honnør til styret, det har lovet å sørge for at hver eneste tilgjengelige pence vil kunne bli brukt til å forsterke troppen.

- Vi ønsker å sette en standard her, og sørge for at vi kan utvikle klubben og hente inn kvalitetsspillere. Det vil ikke stoppe opp i sommer.