- Ønsker å slette minner om WBA

Liverpool har tapt fire av de fem siste ligakampene mot West Bromwich. Raheem Sterling håper lørdagens kamp skal få de røde tilbake på vinnersporet.

Liverpool tapte 0-2 hjemme og 0-3 borte mot WBA forrige sesong, mens det året før ble 2-0 seier i Midlands før det endte med 0-1 foran The Kop. Raheem Sterling kom inn som innbytter i den siste kampen i februar, da var det spilt en time og stillingen var fortsatt 0-0. Først brente imidlertid Steven Gerrard et straffespark, før Gareth McAuley og Romelu Lukaku scoret to sene mål i en kamp som Liverpool hadde dominert spillemessig.

- De vant 2-0 og jeg kom innpå som reserve. Det var ikke de hyggeligste av minner, reflekterer Raheem til Liverpoolfc.com. – Jeg ønsker å kunne slette de minnene ved at vi nå tar en seier.

- Alle er nå fullt ut konsentrerte foran kampen og arbeider hardt. Motivasjonen er der i garderoben og forhåpentligvis gjør det at vi kan sikre oss tre poeng på lørdag.

- I fjor var det Lukaku, i år er det Victor Anichebe, svarer Sterling på den trusselen som WBA vil være på Anfield. – De er alltid farlige offensivt. Anichebe er sterk og kan holde på ballen, og de har spillere som kommer opp og støtter ham.

- Denne sesongen håper jeg imidlertid vi kan håndtere dette da vi har tre midtstoppere av verdensklasse, og at vi selv er i stand til å score mål i den andre enden.