- Oppmuntret til å uttrykke seg

Andre Wisdom sier at klubbens unggutter både blir henstilt til å spille fotball langs bakken og uttrykke sine meninger på førstelaget.

- Når du er ung og mer fysisk utviklet enn andre gutter, kan det til tider være lett da du vet at du kan rette opp feil med din styrke, sier Wisdom til The Times.

- Jeg antar at folk nå vil forvente at jeg er noe av en bølle ute på banen, men jeg liker å få ballen ned på bakken og spille slik jeg har blitt lært det på akademiet.

- Rodolfo (Borrell) fikk inn en ny form for trening. Det var naturlig nok inspirert av den spanske måten å holde på ballen, mange pasninger og kontrollere spillet, samt å legge om hurtig med en gang en mistet ballen.

- Vi merket forandringen på trening og spill umiddelbart, og det har vært til det bedre. Det har spilt en stor rolle i måten jeg har utviklet meg på, spesielt siden den nye manageren har de samme metodene.

- Når du er en ung spiller, som spiller i en slik storklubb, da vil du bli lagt merke til, men du må forholde deg ydmyk og respektere hva de erfarne spillerne forteller deg, fortsetter 19-åringen.

- Men når jeg mener jeg har rett, da gir jeg uttrykk for det og blir hørt på samme måte som andre spillere vil bli det. Det er noe manageren oppmuntrer til da alle lag behøver ledertyper.

- Carragher er en slik ledertype for meg og det er en ære å være ute på samme bane som han. Hvis jeg kunne få halvparten av den karrieren han har hatt ville jeg vært glad. Han har spilt mer enn 700 kamper for Liverpool nå, noe som er fenomenalt. Når jeg tenker på hva han har gjort og hva han har oppnådd, da gir det meg noe å strekke meg etter.

- Kenny Dalglish har også spilt en stor del i folks utvikling. Han var til stede (på akademiet), trente med oss, og det kan bare være til det gode å få hjelp fra en slik legende.