- På tide med seier mot Spurs

Det er tre år siden Liverpool forrige gang beseiret Tottenham. Da var Jamie Carragher kaptein i fraværet av Steven Gerrard. To mål av Dirk Kuyt sikret Liverpool en 2-0-seier.

Jamie Carragher opplevde å slå skulderen ut av ledd i 1-2-tapet på White Hart Lane i november 2010. Senere samme sesong vant Tottenham 2-0 på Anfield.

Forrige sesong fikk Kenny Dalglish sitt største tap som Liverpool-manager da Tottenham vant 4-0 på White Hart Lane. Charlie Adam og Martin Skrtel ble begge utvist. Hjemmekampen endte målløst.

I november 2012 så Carragher fra benken at Aaron Lennon og Gareth Bale senket Liverpool med tidlige mål.

Liverpool beseiret nylig Wigan 4-0, og Jamie Carragher tror laget står godt rustet til å få en god sesongavslutning.
- For øyeblikket er vi inne i en god kamprekke, og vi må bare konsentrere oss om å få så mye som mulig ut av de siste ti kampene, sier Jamie Carragher til Liverpool Echo.

- Laget har mer styrke nå, og det kan dere se på resultatene. Slik overgangsvinduet i sommer endte og deretter alle skadene så måtte manageren stole på mange unge spillere. Vi har litt mer erfaring i laget nå med unge spillere som kommer inn fra benken, noe som sannsynligvis er bedre for dem.

- Vi trenger bare noen flere spillere til sommeren for å ta denne fremgangen med inn i neste sesong.

Til helgen venter Tottenham på Anfield.
- Forrige gang vi beseiret Tottenham, i 2010, var det som en e-cupkveld på Anfield. Jeg husker lydnivået etter at jeg foretok noen taklinger og vant et hjørnespark foran The Kop i første omgang.

- Vi var inne en dårlig kamprekke på den tiden, men stemningen var fantastisk. Tilskuerne bar også virkelig frem. Begge lag gikk for topp fire, men uheldigvis var vi ikke i stand til å ta fjerdeplassen etter det. Spurs fikk den, og all ære til dem. Vi har hatt det vanskelig mot dem siden.

- Under Harry Redknapp ble Spurs sterke og etablerte seg som et av topplagene i landet. Selv våre supportere vil innrømme at de har blitt imponert når Tottenham har kommet til Anfield de seneste årene.

- Andre Villas-Boas har gjort det bra siden han tok over i sommer, og de har hatt en flott sesong. Spurs har hentet inn unge spillere, men de har ikke vært redde for å selge spillere heller. De har fått bra med penger og reinvestert klokt.

- Honnør til deres manager fordi med Modric og Van der Vaart borte har de mistet to av sine beste spillere, men han har fortsatt å ta dem fremover. Tottenham har hatt taket på oss, men vi skal sørge for at det tar slutt på søndag.

Liverpools ni forrige møter denne sesongen med en klubb blant topp seks har gitt fem uavgjorte og fire tap.
- Prestasjonene mot topplagene har vært der, men vi har bare ikke vært i stand til å få resultatene. Det å ta tre poeng er selvsagt det viktigste. Nylig har vi begynt å ta seirene vi ønsker.

- Vi spiller bra og er i god form. Vår hjemmestatistikk har vært god, så vi tar fatt på kampen med selvtillit.

- Det var skuffende å ryke ut av Europa League og FA-cupen ettersom vi ønsker å kjempe om trofeer, men det betyr at det blir mer tid på treningsfeltet. Når du har en midtukekamp, går mye av uken til forberedelser til kampen og så til restitusjon.

- Å spille én gang i uken er bra fra en managers ståsted når det gjelder å få frem budskapet. Jeg tror dere kan se managerens arbeid i måten vi spiller på for øyeblikket.

Hvis Liverpools skal passere Everton på tabellen i helgen, må de finne en måte å stoppe Gareth Bale.
- Bale er en stor trussel. Han er så rask og kraftfull. Han er vanskelig å stoppe. Jeg er sikker på at alle managere har en plan for å stoppe Bale, men ofte finner han en måte å omgå det fordi han er verdensklasse. Vi må være på vårt beste.

- Bale er instrumental for Tottenham, men folk sier det samme om Luis Suarez og oss. Det er de to spillerne med best form i ligaen. Ved siden av Messi og Ronaldo er Suarez og Bale blant de fire beste spillerne i Europa.

Bale er bookmakernes favoritt foran Suarez og van Persie til å vinne PFA Players' Player of the Year.
- Alle tre har hatt en flott sesong. Det ser ut til at van Persies mål vil hjelpe United til å vinne ligaen, men han har ikke vist samme standard de seneste ukene. Bale og Suarez har virkelig kommet i forgrunnen. Jeg vil gå for Luis. Han er toppscorer i ligaen, men han er ikke bare en målscorer. Det er ikke slik at jeg er partisk, men jeg mener oppriktig at han er den beste spilleren i ligaen.

- Jeg har sagt de seneste 18 månedene at jeg ikke ville byttet ham med noen spillere i Premier League. Luis har ikke bevist noe for meg denne sesongen. Jeg visste hva han var i stand til.

- Alle toppspillerne har litt djevelskap i seg – se på Van Persie i hans tidlige dager i Arsenal.

- Du er nødt til å basere det på prestasjoner. Jeg vil ikke bli overrasket om Luis Suarez vinner enten PFA-prisen eller fotballjournalistenes. Han har vært strålende for oss.