- Pepe får betalt for hardt arbeid

Det har vært nok en ujevn sesong for Pepe Reina, men keeperen har i det siste vist tegn til bedre form, noe manageren Brendan Rodgers godskriver innsatsen på treningsfeltet.

- Pepe har tidligere uttalt at han tidligere denne sesongen ikke har fått vist sin beste form, sa Brendan Rodgers på Melwood i dag. – Jeg vet imidlertid at Pepe alltid gir det han har.

- Han er ikke feilfri, det har vi sett gjennom denne sesongen, men det gjelder for mange keepere. De gjør en feil og uheldigvis for dem kan det bli kostbart.

- Mot Wigan sist uke gjorde han noen glimrende redninger under kritiske tidspunkt av kampen, legger Brendan Rodgers til. – Hans forberedelser har vært helt slik det skal være, han har trent godt og arbeidet veldig hardt. Han begynner nå å få betaling for dette.

- Vi er oppe i 11 kamper hvor buret er holdt rent i ligaen, noe som er i toppsjiktet.

- Defensivt virker vi sterke, balansen i laget har vært god og Pepe Reina er en stor del av det. Han er fortsatt en ung mann, 30 år og som fortsatt kan bli bedre. Det er bare å se på Edwin van der Sar, som spilt på toppnivå til han var 40.

- Keepere kan fortsette litt lenger, så lenge de forbereder seg riktig, fokuserer og ønsker å bli bedre. Det er ingen grunn til at Pepe Reina ikke kan bli en av dem.