- Perfekt for VM-troppen

Brendan Rodgers mener at Jordan Hendersons prestasjoner for klubblaget fortjener en plass i Englands A-landslagstropp til VM. Dessuten er midtbanespilleren meget anvendelig.

Henderson har ikke figurert for England siden han fikk sin femte landskamp i kvartfinaletapet mot Italia i EM 2012. Midtbanespilleren har imidlertid spilt samtlige kamper for Liverpool i Premier League så langt denne sesongen. Brendan Rodgers mener at Jordan Henderson bør komme med i Englands tropp til VM i Brasil neste sommer sammen med Steven Gerrard, Daniel Sturridge og Glen Johnson.

- Jeg tror det er en stor sjanse for Jordan. Jeg synes han er helt perfekt for VM-troppen, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Først og fremst på bakgrunn av prestasjonsnivået han har vist hittil denne sesongen. Men også på grunn av at du tar med deg en tropp når du skal til VM.

- Du behøver spillere som er anvendelige og kan spille i en rekke posisjoner. Jeg er sikker på at Roy Hodgson vet det.

- Vi har allerede sett det denne sesongen når han har spilt vingback, kantspiller i en 4-2-3-1 og som sentral midtbanespiller. Jordan spiller meget bra i den posisjonen.

- For meg vil hans beste posisjon langsiktig være som sentral midtbanespiller hvor han kan foreta løp fremover.

- Han er en spiller jeg er meget imponert over. Han bør ligge foran mange andre spillere og bør være i den troppen.