- Positiv effekt på Wilson

Harry Wilson har scoret seks mål på fire kamper for Liverpool U18 etter at han A-landslagsdebuterte for Wales. Ifølge U18-trener Neil Critchley har landslagserfaringen hatt positiv effekt på 16-åringen.

Harry Wilson ble tidenes yngste landslagsspiller for Wales da han ble byttet inn i det 87. minutt mot Belgia i midten av oktober. Deretter har spilleren scoret i fire kamper på rad for Liverpool U18, totalt seks mål på fire kamper.

- Harry Wilson debuterte for Wales og har vært i fin scoringsform for U18 denne sesongen. Hele erfaringen har hatt positiv effekt på ham, uttaler U18-trener Neil Critchley.

- Han har selvsagt hatt stor selvtillit etter at han kom tilbake fra landslagsoppdrag med Wales. Hans prestasjoner for juniorlaget har vært fremragende de seneste kampene. Men som klubb har vi ikke gjort noe stort ut av det.

- Han har bare kommet tilbake til juniorlaget og tatt sin plass, og det er bare tilbake til normalen. Han har kommet tilbake på trening som normalt. Han vet at han fortsatt har mye å gjøre.

- Harry er i en tidlig fase av utviklingen sin. Han har nettopp begynt på akademiet på fulltid etter å ha vært der siden 8-årsalderen.

- Vi ønsker ikke å legge presse på ham. Han vet at ham må utvikle seg. Han vet hva han må forbedre. Han har vist oppofrelse til å gå ut på treningsbanen og jobbe med dette.

- Det er meget sjeldent at en spiller i hans alder kommer med på A-landslaget på dette tidspunktet, og vi forventet det ikke.

- Han må nå bruke den erfaringen til sin fordel. Vi må sørge for at han ikke kommer så mye i søkelyset, bare lar ham utvikle seg naturlig.

- Jeg tror miljøet vi skaper her til daglig hjelper spillerne til å holde føttene på bakken. Det handler om verdier du tilfører dem, og det kommer fra hele staben. De må jobbe og oppføre seg på en spesiell måte, og det må komme fra miljøet de befinner seg i.

- Hvis du innfører den mentaliteten, vil det hjelpe til å frembringe den rette typen mennesker og denne rette typen spillere for denne fotballklubben.