- Positivt for LFC at jeg spiller på landslaget

Lucas Leiva mener at det er positivt for Liverpool FC at han er tilbake på det brasilianske landslaget.

Lucas er tilbake i den brasilianske landslagstroppen for første gang siden november 2011, og forteller at han er henrykt over å være tilbake i Luiz Felipe Scolarias tropp foran morgendagens privatlandskamp mot Sør-Korea.

- Jeg er i skyene på grunn av dette, om jeg skal være ærlig, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

- Jeg føler det samme nå som jeg følte i 2006, da jeg ble tatt med i landslagstroppen for første gang. Jeg var 19 år gammel da, og jeg føler akkurat det samme nå, fortsetter midtbanespilleren.

- Jeg har stått på for å komme tilbake på landslaget og få en ny sjanse til å spille for mitt land, etter en vanskelig periode med to alvorlige skader som frarøvet meg sjansen til å beholde plassen.

- Innkallingen kom til rett tid for meg, så nær VM. Dette er sjansen jeg har ventet på, og dette vil styrke selvtilliten min og bidra til at jeg forsetter å spille bra også for klubblaget.

- Jeg tror det vil være til hjelp både for Liverpool og meg selv om jeg klarer å gjøre det bra for landslaget, og det vil utvilsomt hjelpe på mine sjanser til å spille i VM. Det er hva jeg håper å gjøre.

- Det å spille for Brasil betyr alt, for jeg vet hvor mange spillere Brasil har å velge i og hvor vanskelig det er å komme med i landslagstroppen. Jeg fikk spille for landslaget tidligere, men etter en alvorlig skade er det vanskelig å få en ny sjanse.

- Jeg er veldig stolt, og ser virkelig frem til å ta vare på denne sjansen som Scolari har gitt meg. Forhåpentligvis gjør jeg det bra, og kan realisere mine drømmer. Det å spille i VM for mitt land, med mine venner og familie på tribunen, ville vært utrolig.