- Reina nærmer seg Napoli på lån

Tony Barrett i The Times melder at Pepe Reina ligger an til å bli lånt ut til Napoli. Danny Ward erstatter plassen hans i sesongoppkjøringen.

Den svært velinformerte journalisten i The Times melder det mange forutså da U21-keeper Ward avslørte på mikrobloggtjenesten Twitter at han var på vei til Liverpools sesongoppkjøring i Melbourne, der de røde skal spille treningskamp mot Melbourne Victory kommende onsdag, tidligere i kveld.

Reinas fremtid i klubben har vært uvisst etter kjøpet av Simon Mignolet. Men planene har hele tiden vært at spanjolen, som hadde fått utvidet ferie etter sommerens Confederations Cup i Brasil, skulle slutte seg til troppen i Australia neste uke sammen med Luis Suárez og Sebastián Coates. Nå har imidlertid Ward – en spiller som i utgangspunktet ikke sto på lista over Liverpool-spillere som skulle på turné – tatt over plassen hans.

Målvakten, som er født i 1993, har også hatt Reinas plass de første ukene i sesongoppkjøringen, og han ble byttet inn for Mignolet i Preston-kampen forrige lørdag.