- Reina tilbake i form

Pepe Reina vartet opp med noen meget gode redninger og spilte sin beste kamp for sesongen i 4-0-seieren mot Wigan. Stewart Downing mener sisteskansen er på vei tilbake på sitt beste.

- Noen ser ikke hvor viktig Pepe var mot Wigan ettersom vi vant komfortabelt til slutt, men spillerne setter pris på det, sier Stewart Downing til Liverpool Echo.

- Noen ganger kan det være vanskelig for en keeper. Utespillere gjør mange feil i kampene, men det fører ikke til noe. Hvis en keeper gjør en feil, vil det generelt ende opp med ballen i nettet. Det er en tøff posisjon å spille i.

- Den redningen på 2-0 var meget viktig. På 2-1 ville det ha blitt en annen kamp. Men Pepe holdt ballen ute og vi kjempet på, fikk det tredje målet og så ble det lett for oss.

- Han er en keeper av topp klasse. Alle har en formsvikt, men det det dreier som om hvordan du slår tilbake fra den, og Pepe har gjort det bra.

Stewart Downing scoret sitt andre ligamål for Liverpool da han sendte de helrøde i ledelsen allerede i det 2.minutt.
- Vi spilte flott fotball. På en vanskelig bane dominerte vi i lange perioder. Det tidlige målet hjalp oss til å slo oss til ro. Det er lenge siden jeg scoret på en heading – trolig må jeg tilbake til mine dager i Aston Villa.

- Det var fint å få et mål. Manageren har bedt meg om å komme i slike posisjoner for å score. Det var en flott ball fra Coutinho. Han skapte mange problemer for dem. Han har hatt to meget gode kamper for oss.

- Premier League er annerledes enn andre ligaer han har spilt i tidligere, men han har funnet seg meget bra til rette. Forhåpentligvis kan han fortsette slik.