- Riktig tidspunkt å gi seg på

Jamie Carragher spiller sin siste ligakamp for Liverpool på søndag, og i den forbindelse holdt han en pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

En kamp gjenstår. Det første journalistene ville vite var hvordan det føles å skulle gi seg.

- Folk spør meg stadig vekk om det. Svaret vil jeg få etter søndagens kamp. Vi ønsker kun å konsentrere oss om kampen. Jeg ser frem til å få orden på billettene mine, og forhåpentligvis vinner vi. Da kan jeg se tilbake på karrieren og gi dere et bedre svar.

Journalistene ville også vite om Carragher noen gang har revurdert beslutningen om å gi seg.

- Nei, egentlig ikke. Jeg har hatt et par samtaler med manageren om ulike ting i løpet av sesongen. Ikke bare etter at jeg bestemte meg. Etter at jeg ble fast på laget igjen ble jeg mer bestemt på å gi meg etter denne sesongen. Jeg har egentlig vært ganske heldig som har spilt fast hele tiden siden jeg bestemte meg. Nå kan jeg spille til siste slutt, noe som jeg foretrekker fremfor å bli i klubben ett år til og kanskje sitte på tribunen eller benken.

- Istanbul. Ingenting bil slå den Champions League-finalen, kommer det kontant når Carra blir bedt om å komme med sitt beste minne fra Liverpool-karrieren.

- Det er ikke vits i å repetere hva som skjedde der. Vi vet alle hva som skjedde den kvelden. Det vil bli vanskelig å noen gang toppe det.

- Vi vant aldri ligaen i min tid i klubben, noe som er skuffende. Hadde vi klart det kunne jeg ha sammenlignet det med å vinne Champions League. Vi vant FA-cupen, ligacupen og UEFA-cupen, men ingen ting kan sammenlignes med å vinne Champions League. Det er det største og beste trofeet man kan vinne som fotballspiller i klubbfotball. Det klarte vi.

Journalistene ville vite om Carra utelukket å bli manager en gang i fremtiden, nå som han skal begynne å jobbe i media.

- Jeg har aldri utelukket noe. Nå skal jeg prøve meg i media noen år, så får vi se om jeg trives med det og om jeg egner meg til det. Så får vi se hva som skjer videre. Jeg har spilt fotball hele livet, og jeg ser frem til å gjøre noe annet. Så får vi se hva som skjer.

En journalist ville vite hvor følelsesladet søndagens kamp mot QPR blir for midtstopperen.

- La meg si det slik. Jeg kommer ikke til å gråte!

Scouseren fikk også spørsmål om det var noe han angret på i løpet av Liverpool-karrieren.

- Jeg skulle ønske vi hadde vunnet ligaen. Men vi ga alt for å klare det, og når du har gjort ditt beste kan du ikke gjøre så mye mer. Dette er et lagspill. Vi har hatt ulike managere og trenere som har hjulpet oss på veien. Vi gjorde vårt beste, og vi klarte oss bra.

Carra fikk også spørsmål om han kommer til å savne klubben og Anfield.

- Folk tenker automatisk på Anfield, men jeg tenker på Melwood. Det er hit jeg har dratt på jobb hver dag. Jeg har kommet hit siden jeg var ni år gammel. Anfield er bare rosinen i pølsa. Stedet vi besøker i slutten av uka annenhver uke. Det er et spesielt sted, men det er til Melwood vi har dratt hver dag. Det er her jeg har møtt folk. Folkene i porten, jentene i kantina, Ann i resepsjonen som er den eneste som har vært her lenger enn meg. Hun slår meg såvidt. Det er det å komme hit, og menneskene her som du møter hver dag, som jeg kommer til å savne. Nå må jeg fylle det tomrommet i livet mitt med noe annet.