- Rodgers kunne ikke garantere meg spilletid

Brendan Rodgers kunne ikke gi Jonjo Shelvey forsikringer om regelmessig spill i Liverpool, men anbefalte Swansea.

Jonjo Shelvey sluttet seg til Swansea på en fireårskontrakt i går. Liverpool får £5M for spilleren. Overgangsbeløpet kan øke til £6M om diverse kriterier oppfylles.

- Brendan sa at han ikke ville la meg gå til en klubb som ikke var riktig for meg, forklarer Jonjo Shelvey til South Wales Evening Post.

- Han sa Swansea var perfekt for meg grunnet måten de spiller på. Han kunne ikke garantere meg førstelagsfotball som jeg ønsket i Liverpool. Han sa at dersom jeg kunne få spilletid i Swansea, burde jeg definitivt dra.

- Jeg kunne ha blitt i Liverpool og kjempet om en plass. De ønsket ikke å kvitte seg med meg, men jeg følte til slutt at jeg måtte dra og forsøke å skape meg et navn i spillet istedenfor å sitte på benken hver uke i Liverpool.

- Å forlate en klubb som Liverpool er en vanskelig avgjørelse, men å komme til en klubb som Swansea, som spiller tilsvarende fotball, tiltrakk meg.

- Brendan innførte fotballen her sammen med noen managere tidligere. Manageren her nå var en toppspiller som jeg håper å lære av. Han var en av verdens beste. Forhåpentligvis kan han utvikle meg til en toppspiller.

- Jeg snakket med ham og likte det han hadde å si, så jeg må krysse fingrene for at det klaffer på banen.

- Når en som Michael Laudrup kommer etter deg, kan du egentlig ikke si nei. Når du er på banen og ser bort på benken, vet du at han har vært i din situasjon mange ganger.

- Da Joe Allen kom til Liverpool, sa folk at Swansea var det nærmeste du kunne komme Barcelona. Jeg så Swansea på TV i fjor, og jeg likte å se dem spille. Jeg tror det kommer til å bli flott å være en del av det.