- Sakho har funnet seg godt til rette

Martin Skrtel har spilt elleve kamper sammen med Mamadou Sakho denne sesongen, og synes franskmannen har funnet seg godt til rette. Duoen kjenner hverandre godt nå.

Mamadou Sakho sluttet seg til Liverpool fra Paris St. Germain i sommer.

- Mamadou har tilpasset seg bra til engelsk fotball og Premier League. Han er fortsatt ung, men er en meget erfaren spiller med mange kamper for PSG, uttaler stopperkollega Martin Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Han er en landslagsspiller. Hvis han spør meg om noe, eller ber om hjelp, er jeg alltid åpen for å prate og der for å hjelpe ham. Han er imidlertid en erfaren spiller, og det har han vist på banen.

- Vi har spilt noen kamper sammen nå, når vi enten har spilt med tre bak eller oss to sammen, og vi kjenner hverandre godt.

- Jeg må si at det ikke bare handler om oss to fordi vi har Daniel Agger, Kolo Toure og Tiago Ilori. Alle kan spille midtstopper. Det er et valg for manageren, men jeg er sikker på at vi alle vil gjøre vårt beste for å hjelpe laget.

Matin Skrtel håper at Liverpool klarer en topp fire-plassering denne sesongen.

- Liverpool er en meget stor klubb med meget stor støtte, ikke bare i denne byen, men rundt om i hele verden. Så jeg synes at spillerne, personene som arbeider i klubben og supporterne fortjener å være med i den beste turneringen i verden.