- Savner defensiv mentalitet

Liverpool holdt buret rent i de tre første ligakampene, men har så sluppet inn mål i de fem neste. Brendan Rodgers sier at de røde må finne tilbake til den defensive mentaliteten man hadde.

- Dette er en spillertropp som vil utvikle seg, kommenterer Brendan Rodgers etter åtte ligakamper og 3.plass på tabellen, og ønsker ikke å ta av. – Hvis du ser på nivået i Champions League, og jeg var nylig til stede på Bayern München v Manchester City, da vet vi at vi har fortsatt arbeid å gjøre. Her dreier det seg imidlertid om å bygge noe, det er nøkkelen.

- Det vil ikke skje over natten. Vi må bygge mot et nivå som kan bli opprettholdt på lang sikt.

- Da jeg kom hit hadde klubben endt på 8.plass i Premier League og forrige sesong ble vi nr.7. Vi har derfor enorme skritt som fortsatt må tas, men jeg tror det er ganske klart å se den innsatsen som spillerne legger for dagen. Vi har også hatt noen skader og de spillerne er nå på vei tilbake.

- Jeg tror vårt spill vil fortsette å bli bedre og det samme med resultatene.

- Det er bare snakk om konsentrasjon, fortsetter Rodgers når han blir konfrontert med at både Crystal Palace og Newcastle har scoret på dødballer mot Liverpool på de to siste kampene. – Da ballen kom inn i feltet mot Newcastle var det nokså rett fram og vi forsvarte oss bare ikke bra nok. Vi sovnet litt hen.

- Mot Crystal Palace, selv om vi da hadde avgjort kampen, var det et baklengsmål fra dødball som du ikke skal slippe inn. Det er noe vi har snakket om denne uka, angående vår defensive mentalitet.

- Vi startet sesongen med buret rent i tre kamper og vi må bare finne tilbake til den mentaliteten da vi vet at vi kan score mål.