- Scoringen kan gi Coutinho selvtillit

Lucas Leiva tror at scoringen mot Swansea vil gjøre underverker for Philippe Coutinho, når landsmannen nå skal prøve å finne seg til rette i Liverpool.

- Han vil trenge tid til å finne seg til rette, men scoringen vil gi ham selvtillit. Nå etter at han har fått dette målet kan vi få se bra ting fra ham. Han vil bli en stor spiller både for nåtiden og fremtiden for Liverpool, uttaler Lucas til Liverpool Daily Post.

- Han er fortsatt inne i en tilvenningsperiode. Jeg har snakket med ham om tempoet i Premier League og til og med på trening. Han kjenner på kroppen at det går mye hurtigere enn i Italia.

- Han har funnet seg meget godt til rette så langt, og det vil være til hjelp for ham at det allerede er en del sør-amerikanske spillere her. Vi vil hjelpe ham med å slå seg til ro.

- Alle unge spillere som kommer til Premier League synes det er vanskelig til å begynne med, og slik vil det bli for ham også. Men vi har allerede sett mye positivt fra ham. Han har egenskapene som skal til for å gjøre det bra. Vi må bare være positive overfor ham, og gi ham gode tilbakemeldinger. Da vil han klare seg bra.

- Når han var i Inter fikk han ikke de mulighetene han trodde han ville få. Her står han overfor en ny utfordring. Han har et veldig godt rykte i Brasil, men han dro hjemmefra i veldig ung alder. Han var bare en gutt. Vi fikk aldri se ham spille for et førstelag i Brasil på den tiden, for han spilte bare noen få kamper. Det var ikke nok til å vurdere hvor bra han var.