- Se mot Coutinho og Carragher

Treneren på Liverpool U21, Alex Inglethorpe, sier at unggutter kan se mot Philippe Coutinho når det gjelder teknikk, mens Jamie Carragher viser hvor vanskelig det er å forutsi hvor en spiller vil ende opp på banen.

- Du må være veldig forsiktig når du utvikler en ung spiller, siden du ideelt sett ønsker at en ekstremt teknisk spiller skal spille på høyeste nivå, sier Alex Inglethorpe til nettstedet Bib Theorists.

- Du må være forsiktig med hvor mye taktikk du forer dem med tidlig da de kan bli for ensporet i sitt tankesett. Du ønsker at de skal utforske sitt spill og prøve ting som er nytt for dem.

- Etter min oppfatning, jo mer ekstrem du er teknisk, jo mer suksess vil du få som spiller. Du kan se på Coutinho som et utmerket eksempel på en ung spiller som har forståelse av hvor han skal spille, men først og fremst er en vidunderlig tekniker.

- I år har jeg spilt Jordon Ibe som en nr.9, nr. 10, nr.7 og nr.11. Jeg er rimelig sikker på at han kommer til å ende opp som en av tre lengst fremme på banen, men i forhold til utvikling kan en se på en som Jamie Carragher.

- Jamie spilte som nr.9 for England U15, og ble senere midtbaneanker, så back og deretter igjen midtstopper. Det vil derfor være dumt om du begrenser en spiller til bare en del av banen fordi du vet aldri. Det er mange eksempler i fotball på at spillere forandrer posisjoner under sin karriere og finner en plass hvor de så utmerker seg. Som sagt, jeg tror Jordon Ibe blir en av tre fremme, men utover det er jeg ikke sikker.

- Hva som har vært synonymt med Liverpool, og andre topplag, er at uansett system de bruker vil deres måte å spille på komme fram. Måten å spille på som er fremtredende for øyeblikket er at de ønsker å ha ballen mer enn motstanderen, men det må samtidig være ballbesittelse med en mening.

- Det må være ballbesittelse som har fremtidig og ikke bare har en funksjon om å holde på ballen. I samme åndedrag, en må ikke bare gi fra seg ballen og håpe på det beste.