- Ser fram til onsdagens kamp

Brendan Rodgers er glad for at storkampen mot Manchester United kommer så fort etter skuffelsen mot Southampton. Robin van Persie trolig tilbake for vertene.

- Liverpool mot Manchester United er en enorm kamp, uansett i hvilken turnering det er, sier Brendan Rodgers foran onsdagens møte i 3.runde av Capital One Cup.

- Vi har som siktemål å gå videre til neste runde. Etter skuffelsen i helgen vil det være godt å komme tilbake på banen igjen.

- Dette er alltid jevne og tette kamper. Jeg ser virkelig fram til å reise dit. Vi vil trolig ha med oss over 7000 supportere, noe som er glimrende. Atmosfæren på Anfield var utrolig, fansen virkelig støttet oss, jeg er sikker på at dette vil bli likedan.

Manager David Moyes hos Manchester United sier til klubbens hjemmeside at han tror Robin van Persie blir spilleklar til onsdag, etter at spissen stod over helgens tap mot naboen City med en skade.

- Vi trodde Robin ville bli klar, og det er ikke noe alvorlig. Han kan bli involvert på onsdag eller kommende helg.

- Han trente litt de siste dagene, men følte det litt i lysken da han gjorde skarpe bevegelser og ønsket ikke å forverre det.