- Ser frem til å spille i Australia

Brendan Rodgers gleder seg til sommerens kamp mot Melbourne Victory, som blir Liverpools første kamp i Australia noensinne.

Liverpool FC har i dag bekreftet preseason-kamper mot Melbourne Victory i Australia onsdag 24.juli og mot en ukjent motstander i Bangkok i Thailand bare fire dager senere.

- Antall supportere vi har forbløffer meg ikke lenger, etter at jeg har lært denne fotballklubben å kjenne fra innsiden. Antall supportere som denne klubben tiltrekker seg er helt utrolig, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Det at vi har supportere i land som Australia er noe vi er stolte over, og får oss til å innse at klubben er en magnet for supportere over hele verden. Vi ser frem til turen til Australia, hvor vi kan bringe laget nærmere disse supporterne, legger han til.

- Forhåpentligvis får vi skikkelig gode sesongforberedelser der, og vi ser også frem til å møte supporterne.

- Vi har fulgt utviklingen i australsk fotball over flere år. Jeg vet om en rekke mennesker som har reist til Australia for å spille, og jeg har også snakket med Robbie Fowler. Jeg har venner som har vært managere der, og jeg tror vi finner spor av den britiske kulturen som har endt opp der. Det beviser at dette er en profesjonell liga som blir bedre hele tiden.

- Australia har fostret en rekke teknisk gode spillere. Jeg så Wales spille mot Australia for omtrent ett år siden, og jeg har sett dem på TV også. Kvalitetene deres er på et veldig høyt nivå, og australiere er også lidenskapelig opptatt av sport.

- Det blir en skikkelig vanskelig kamp mot Melbourne Victory. Men det er denne type kamper vi ønsker i sesongforberedelsene våre. Jeg vet ikke så mye om Melbourne, men jeg ser frem til kampen og det å skulle spille på et slikt ikonisk stadion.

Melbourne Cricket Ground har en kapasitet på rundt 100 000 tilskuere, og manageren føler at det blir en opplevelse å skulle spille på en slik stadion.

- Dersom det blir fulle tribuner blir det en helt utrolig opplevelse for spillerne, og ikke minst for det australske publikum og alle Liverpool-supporterne. Som fotballtrener, manager og spiller er du veldig heldig som får reise verden rundt og spille på slike ikoniske arenaer. Vi spilte på Fenway Park i fjor. Et ikonisk baseball-stadion. Nå får vi i Australia muligheten til å spille på en av de mest berømte cricket-arenaer som finnes i verden. Vi ser virkelig frem til det.