- Skader åpner opp for andre spillere

Brendan Rodgers påpeker at skadesituasjonen fører til at andre spillere får en mulighet til å komme inn på laget og prestere.

Philippe Coutinho vil antagelig være ute i seks uker med sin skulderskade, mens Daniel Agger sliter med en strekk i magen. Joe Allen, Aly Cissokho, Sebastian Coates, Glen Johnson og Kolo Toure har også tilbrakt tid på sidelinjen i begynnelsen av sesongen.

- Du kan ikke forutsi skader, og de har selvsagt kommet uheldig, sa Brendan Rodgers til pressen tidligere i dag.

- Unge Coutinho blir ute en stund. Det vil åpne opp døren for noen andre. De må komme inn og prestere.

- Martin Skrtel hadde vært lenge ute av laget, men har vist oppofrelse og kvalitet på trening hver dag. Han var klar til å komme tilbake inn på laget.

- Jeg sa på begynnelsen av sesongen at jeg trengte hver eneste en av dem, ikke bare 11, men alle. Du må bare fortsette å være profesjonell, slik at du er klar når du kommer inn. Hvis du kommer inn og får trøyen, vil du gjøre det bra.

- Det er uheldig at vi har mistet de kvalitetsspillerne. Glen Johnson er en type spiller som du ikke innser at du savner før han er ute av laget. Forhåpentligvis blir han ikke så lenge ute – det er snakk om noen uker før han er tilbake.

- Vi har spillere som er fleksible. Det er min idé helt fremme i banen. Vi har spillere som ikke bare er aktuelle i én posisjon. De har fleksibilitet til å spille bra i et par posisjoner. Så jeg har det i troppen: Spillere som er kapable til å spille i disse posisjonene.

- Hver individuell spiller tilfører sin egen kvalitet til posisjonen. Men grunnet typene vi henter inn, vil det være mange av dem som er teknisk begavet og har styrke og kvalitet til å spille.

- Philippe er en av de beste nummer 10 i ligaen, hvordan han spiller mellom lagdelene og hvordan han finner rom bak midtbanespillerne. Hans skarpe pasninger og tyngde på pasningene er eksepsjonelt. Det er det som har gjort ham til en stor stjerne så langt.

- Vi har andre spillere som har disse kvalitetene til å spille i andre posisjoner.