- Skarpheten foran mål vil komme

Sturridge misbrukte noen sjanser i debuten mot Mansfield, men tror skarpheten foran mål vil komme når han får trent og spilt mer. Han hadde ikke spilt kamp siden midten av november.

- Jeg ble ganske sliten ettersom jeg ikke har spilt eller trent så mye den seneste måneden. Jeg er takknemlig for at manageren ga meg nesten 60 minutter, sier Daniel Sturridge til Liverpool Echo.

- Jeg har ikke trent mye. Jeg har bare hatt tre økter med spillerne og deretter en lett økt på lørdag før kampen.

- Jeg mangler skarpheten foran mål. Jeg misbrukte noen sjanser, men forhåpentligvis vil de jeg misset gå inn når jeg finner formen.

- Jeg var ganske nervøs før kampen. Det er merkelig fordi jeg pleier ikke å være nervøs. Folk tenker: «Hva? Er du nervøs mot Mansfield?» Men dette er en kamp du forventer å score i, og du må score.

- Jeg takker Gud for at det skjedde. Uten ham ville ikke dette vært mulig.
Jeg er glad for seieren. FA-cupen har vært snill mot meg de seneste årene. Jeg er glad for å hjelpe lagkameratene med å vinne kampen.

- Det var en flott pasning fra Jonjo – blikket og kraften på pasningen i forkant av målet var perfekt. Han gjorde det enkelt for meg å skyte på første berøring.

- Vi har ikke hatt mye tid til å jobbe med ting, men vi var begge på samme bølgelengde. Vi kommer godt overens på og utenfor banen.

- Alle spillerne har vært gode mot meg. De har gjort det enkelt for meg å finne meg til rette de seneste dagene.

- Jeg ønsker å takke dem for at jeg føler meg så velkommen. Jeg ser frem til å spille sammen med dem i mange å fremover.