- Skulle gjerne unngått skadene

U21-trener Alex Inglethorpe skulle gjerne vært foruten de alvorlige skadene til Marc Pelosi, Jakub Sokolik, Brad Smith og Samed Yesil.

- Det har ikke vært så mange dystre øyeblikk på banen denne sesongen, men de har kommet i form av langtidsskader på fire av våre unge spillere: Marc Pelosi, Jakub Sokolik, Brad Smith og Samed Yesil. Disse skadene har dessverre hatt stor negativ betydning for disse guttene, som hadde fin fremgang på det tidspunkt de ble skadet, uttaler Inglethorpe til Liverpoolfc.com.

- Det var veldig tøft å se fire talentfulle gutter bli skadet for så lange perioder. Selv om det går bra med rehabiliteringen til alle sammen for øyeblikket, er det likevel skuffende når unge spillere mister ni måneder med fotball, legger han til.

Men alt er ikke bare dystert for U21-treneren. Flere unge gutter har også hatt fin fremgang denne sesongen.

- Det er mye positivt å ta med seg. Karer som Jordon Ibe, Kristoffer Peterson, Jack Dunn og Jordan Lussey har kommet inn på U21-laget, og har hatt fin fremgang. Lloyd Jones er også i samme posisjon som disse guttene.

- Det har vært en fornøyelse å jobbe med karer som Joao Carlos Teixeira og Krisztian Adorjan til daglig. Og så har vi Stephen Sama, Craig Roddan, Ryan McLaughlin, Nacho og resten av guttene, som alle har vært storartede etter at jeg kom til klubben. Jeg håper de har likt å jobbe sammen med meg.