- Skylder lagkameratene og fansen

Liverpool-manager Brendan Rodgers mener Luis Suarez skylder lagkameratene og supporterne.

Liverpool har vært lojale mot Luis Suarez til tross for flere kontroversielle episoder. Spilleren ønsker seg nå bort fra klubben for å få Champions League-fotball. Brendan Rodgers mener angriperen skylder sine medspillere og supporterne lojalitet.

- Det handler ikke om meg eller om klubben, men lagkameratene og supporterne for hva de har gitt ham, sier Liverpool-manageren til Liverpool Echo.

- Suksessen min handler ikke bare om troféer, selv om jeg håper jeg kan se tilbake på karrieren min etter å ha vunnet ting.

- Luis behøver ikke bevise noe som helst for meg, for jeg vet hva han kan. For meg handler det om hvor flotte supportere vi har, og støtten de har gitt ham er utrolig.

- De har stått ved ham gjennom tykt og tynt, og gjennom alt han har vært gjennom de siste sesongene. Dersom det er noen han skylder så er det dem og supporterne, som har slåss for han, og ikke meg.

Liverpool ønsker å beholde spilleren, og har allerede avslått et bud fra Arsenal. Rodgers mener klubben har kontroll.

- Jeg vil ikke sette en dato, men dette vil ikke gå for langt. Vi har full kontroll på situasjonen, og er i en situasjon der vi ikke behøver å selge. Han har tre år igjen på kontrakten sin.

- Vi er klare for å hente spillere inn og bruke penger uten at vi må selge Luis Suarez. Sannheten er at vi kun har hatt ett bud. En kan spekulere så mye en vil, men det har ikke vært mer enn det.

- Det var et bud Arsenal mente han var verdt. Men for en spiller som det, når du vet at Cavani er solgt for £55 millioner, ja, Luis er der oppe.

- Det var åpenbart ikke et bud vi så på som nok for en spiller med hans talent, og selv om de kom tilbake med en slik sum så er det ingen garanti for at vi ville solgt, for vi ønsker å bygge noe.

- Vi ønsker ikke å selge Luis Suarez, for vi ønsker å forbedre stallen.