- Snakker med Suarez nesten daglig

Brendan Rodgers sier at man har regelmessig kommunikasjon med Luis Suarez. Manageren understreker at søramerikaneren er en verdifull spiller, med tre år igjen av sin kontrakt, og som man ikke ønsker å selge.

Liverpools manager Brendan Rodgers gjentar i et intervju med talkSPORT i dag at Suarez er bundet til Anfield og at man ikke ønsker å selge sin toppscorer. Han antyder at man ikke vil konfrontere spilleren med en avgjørelse om hans situasjon før etter at han kommer tilbake fra ferie, som ifølge Luis selv er neste søndag 21.juli. En legger samtidig merke til at Rodgers heller ikke kommer med noen form for garanti for at klubbens nr.7 vil bli værende. Suarez har flere ganger de siste ukene gått ut til media i Uruguay og gitt uttrykk for at han ønsker å forlate Liverpool.

«Jeg har snakket med Luis. Over de siste månedene har det vært mange spekulasjoner rundt Luis som følge av hans situasjon og hva som har skjedd, men fakta er de samme, vi verdsetter spilleren som hadde en glimrende siste sesong for oss og viste sine kvaliteter.

«Vi snakker sammen nesten hver dag, enten muntlig eller via tekstmeldinger. Jeg håper han blir i klubben, det gjør jeg virkelig.

«Hva han gjorde mot slutten av siste sesong var galt. Du kan ikke gjøre det på en fotballbane og det ble mye skriverier, men det er noe vi har lagt bak oss.

«Luis er en konkurransemann, en vinnertype og som ønsker at Liverpool skal gjøre det bra, men som enhver spiller, manager og enda viktigere hver klubb, ønsker han å kunne spille på det høyeste nivået.

«For oss har han nå ferie. Han har spilt i Confederations Cup og han slapper av med sin familie. Vi er som sagt i konstant kontakt med ham, han har tre år igjen av sin kontrakt og vi ønsker ikke å selge ham. Vi håper at denne sommeren vil ende bra. Vi ønsker å bringe inn noen flere spillere for å styrke troppen og tror vi kan være med å kjempe neste sesong.»