- Solide forsterkninger

Steven Gerrard er godt fornøyd med januarsigneringene Daniel Sturridge og Philippe Coutinho. Tror Liverpool hadde vært i topp fire med duoen på plass ved starten av sesongen

- Når du foretar signeringer, må de kunne bidra. Hvis det er offensive spillere, må de skape og score mål. De må være bedre enn de vi allerede har, sier Steven Gerrard til Liverpool Post.

- Sturridge og Coutinho er begge signeringer for startelleveren. De kan begge bli enda bedre neste sesong. Jeg er sikker på at de kommer til å bli to store spillere for oss.

- Hvis vi hadde fått inn Sturridge og Coutinho ved starten av sesongen, tror jeg at vi hadde vært der oppe blant topp fire.

- Daniel kan bli det han ønsker å bli. Det handler om hva Daniel ønsker. Alle vet at han er i stand til opptredener i verdensklasse dersom han blir stabil. Det dreier seg om hvor mye han ønsker det. Det finnes bevis for at han har talent. Folk vet hva han er kapabel til. Han behøver bare å vise at han kan prestere kamp etter kamp.

- Coutinho er en annen ung spiller med en meget stor fremtid. Han har alt verktøyet, han har store ferdigheter, en flott ballbehandling og kan levere pasninger. Alle fotballspillere har et øye for pasninger, men ikke mange kan levere målgivende på stabilt nivå. Jeg er meget opprømt over at vi klarte å hente ham inn.