- Southampton fortjente seieren

I et intervju med Sky Sports etter kampslutt slo Brendan Rodgers fast at Southampton vant fortjent 3-1 over hans mannskap i dag.

- Jeg syntes Southampton fortjente å vinne. Vi var ikke i nærheten av det nivået vi har vært på de siste ukene, uttalte Liverpool-manageren.

- Når du gjør en slik start vi gjorde, og blir liggende under med to mål, blir det vanskelig uansett hvilket nivå man spiller på. Vi begynte ikke å spille før det stod 2-0. De tre målene vi slapp inn var skuffende mål å slippe inn, men mellom deres andre og tredje scoring spilte vi veldig bra.

- Vi reduserte til 2-1 like før pause, og hadde mer flyt og rytme i spillet. Vi skapte sjanser, men slapp inn et billig tredje mål som var alt for enkelt. Fra et slikt perspektiv var dette svært skuffende.

Landskamper i neste uke betyr at det nå er to uker før Liverpool skal i ilden igjen, borte mot nedrykkstruede Aston Villa.

- Jeg sa før denne kampen at dette trolig ville bli en av de tøffeste kampene for oss denne sesongen, og kampen sett under ett kan jeg ikke klage på resultatet.

- Vi spilte ikke opp mot vårt beste, og vi er ikke den type lag ennå at vi kan få med oss gode resultater når vi ikke spiller opp mot vårt beste.

- Vi må nå slikke sårene et par uker, før vi har vår neste kamp. Vi må sørge for at dette var en engangsforeteelse, og at vi finner tilbake til taktene fra de siste ukene, der vi har spilt på et veldig høyt nivå og med selvtillit.