- Spillerne ga alt

Brendan Rodgers synes spillerne ga alt i 0-2-tapet mot West Bromwich, men innrømmer at laget ikke spilte opp mot sitt beste. Keeper Ben Foster holdt gjestene inne i kampen med gode redninger.

Sene mål fra Gareth McAuley og Romelu Lukaku sørget for at West Bromwich tok en overraskende 2-0-seier på Anfield. Liverpool dominerte banespillet og hadde soleklart flest avslutninger, men fant altså ikke veien til nettmaskene.  Gjestenes keeper Ben Foster spilte en meget god kamp og avverget blant annet straffespark fra Steven Gerrard i det 77. minutt, på stillingen 0-0.

- Spillerne ga alt i kampen. Etter alle skuddene og forsøkene på mål klarte vi ikke å få hull på byllen. Desto lenger det pågikk, ga det motstanderen litt mer oppmuntring, sa Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampslutt.

- Men jeg kan ikke klandre spillere. Jeg synes de ga alt i kveld. Det var bare en av disse kampene hvor vi behøvde den første scoringen.

Totalt hadde Liverpool 25 avslutninger i kampen, der av syv på mål.
- Spillerne ga alt. Vi var ikke på vårt beste, men vi var klart frempå og ønsket å skape noe.

- Det var en god borteopptreden fra West Bromwich. Hvis man forsvarer seg og holder 0-0, har du alltid en mulighet. Ben Foster foretok noen fantastiske redninger i kveld og holdt dem inne i kampen.

- Jeg er skuffet for spillerne. De har hatt en utmerket liten kamprekke, spesielt på hjemmebane.

- Vi har forsvart også meget bra her denne sesongen. Vi er skuffet over den første scoringen. Det andre målet kom da vi jaget utligning og ble tatt på en kontring.

Liverpool fikk straffe da det gjensto 13 minutter. Jonas Olsson dyttet Luis Suarez i straffefeltet, men Steven Gerrards ellevemeterforsøk ble reddet av Ben Foster.
- Fra sidelinjen så det ut som at straffesparket kanskje var noe billig for å være ærlig, men jeg har ikke sett reprisen. Dommeren ga det, og det var en mulighet for oss, men jeg skal ikke skylde på Steven.

- Han har vært fremragende og har ikke hatt mange straffespark å ta denne sesongen. Igjen var han meget, meget god i kveld, og slikt skjer. Han viste mot og tapperhet ved å tre frem, men Ben Foster reddet bra.

Liverpool møter Zenit St. Petersburg borte i Europa League på torsdag, før Swansea venter på Anfield søndag.
- Dette var en stor skuffelse fordi vi hadde to hjemmekamper denne uken som vi følte var en mulighet for oss.

- Vi har en bortekamp i Europa League som vi skal være klare for på torsdag, og så skal vi tilbake, bli klare og på’n igjen til helgen.